Dr. Lerner Péter - természetgyógyászDr. Lerner Péter vagyok, orvos, természetgyógyász. A legfontosabb számomra az élet, a tanulás, az ember – az egész, de főleg amit gondol, és hogy hogyan lehet javítani az állapotát (a sajátomat is).

A “tudományosság”, apró részletek egy témáról, aminek nincs sok köze a megoldáshoz sohasem érdekeltek – viszont ha eredményt  lehet vele elérni, a pókháló gyógyító erejét is hajlandó vagyok megvizsgálni. Az elmúlt több mint harminc évben sok mindennel találkoztam.

Az egyik legutóbbi, meghatározó tapasztalat, amit Kaliforniában Dr. Robert O Young-tól tanultam az élő és száraz vércsepp analízis, aminek során a legközvetlenebbül, fehéren-feketén szembesülhet valaki életmódjának sejt-szintű következményeivel. Korábbi orvosi tapasztalataimmal együtt az éveken át végzett sok ezer vizsgálat olyan felismerésekhez és bizonyossághoz vezetett, amit azóta is igyekszem másoknak átadni.

Olyan világban élünk, ahol rengeteg az információ – és ez az Internet óta csak fokozódik. Meg kell különböztetni az “érdekeset” a létfontosságútól, látni kell az ok-okozati összefüggéseket, egyébként elveszünk. A gyógyítás témájában továbbra is meghatározóak az olyan ál-igazságok, amelyek tekintélyelv vagy közhiedelem miatt tartják magukat, vagy épp egy aktuális divat miatt. Engem csak az eredmény érdekel. Tudom, hogy mindenre van megoldás, és ha egy elmélet nem vezet megoldáshoz, másikat kell keresni.

Nem vagyok az egészség megszállottja, inkább az élet megszállottja – a jó egészség csak az egyik feltétel. Ha valaki túl sokat aggodalmaskodik akár az egészsége miatt, már csak ettől megbetegedhet. Ha a testünk valamilyen jelzést ad, (pl. fáj), aggódás helyett ezt mielőbb kezelnünk kell, hogy ismét teljes lendülettel élhessük az életünket.

Ebben tudok és szeretek segíteni – önnek is!