Vérkeringés szív és érrendszer

Vérkeringés, szív- és érrendszer

Nincs a testünknek olyan része, egyetlen sejtje sem, aminek a működésére az erek, szív, nyirokerek és a bennük áramló folyadék, a vér állapota ne lenne hatással. Minden egyes sejtnek tápanyagra, oxigénre van szüksége és meg kell szabaduljon az anyagcsere végtermékektől, hogy az élethez szükséges szabályozott állandóság fennmaradhasson. A hajszálerek és a vér állapota határozza meg ennek az anyag kicserélődésnek a hatékonyságát. A szív, nagy erek, tüdő, vesék, stb. csak “kiszolgálják” ezt a területet. Ezen múlik minden.

Magas vérnyomás, érszűkület, szívelégtelenség, lábdagadás, éjszakai gyakori vizelés, fulladás, mellkasi fájdalmak, szívinfarktus – az élet sokszor egy marék gyógyszer beszedés mellett is egyre nehezebb, amíg a korai halál véget nem vet a folyamatnak.

Lehet másképp is? A kulcs a hajszálerek és a vér állapota, ezek pedig a legdirektebb módon függnek az életmódtól. Nagyon sok esetben sikerült jelentősen csökkenteni vagy elhagyni a gyógyszereket, miközben a panaszok is csökkentek.

A tanácsadás során kiderül, mit lehet tenni az Ön esetében!


VÉRKERINGÉS, SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER KÉPEKBEN